avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare destinație spațiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare destinație spațiu

În ce condiții se poate efectua schimbarea destinației unui spațiu locativ din pivniță - spălătorie/spațiu comun deținut de Asociația de proprietari, în locuință privată? Precizez că în zonă există multe astfel de spații transformate în locuințe și înregistrate ca atare la Evidența Populației.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2018
veredit, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:15, 23 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
există multe astfel de spații transformate în locuințe și înregistrate ca atare la Evidența Populației.

Autoritatea pentru evidenta populatiei detine evident evidenta persoanelor si nu a spatiilor
Autoritatea care detine evidenta tuturor proprietatilor imobiliare este registrul national al proprietatilor imobiliare=ocpi
Fiind vorba despre parte comuna in imobil de locuit in comun,este obligatoriu acordul individual al proprietarilor care sa renunute la cota parte comuna si acordul asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil din spatiu comercial in apartament DomutaDaniel DomutaDaniel Buna ziua. Detin un spatiu comercial in orasul meu, in CF acesta este trecut ca si spatiu comercial si as dori sa-l transform in apartament. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui restaurant la parterul unui imobil, fara acordul celorlalti locatari adriana221 adriana221 Buna ziua, Am si eu nevoie de un sfat. Sunt proprietara unui apartament dintr-un imobil aflat in centrul istoric al orasului Brasov. La parter, chiar sub ... (vezi toată discuția)
Institutie care are evidenta imobilelor/blocurilor mariussoare_84 mariussoare_84 Buna seara, Sunt in cautarea institutiei care are in evidenta planurile si distribuirea spatiilor comune in blocurile din capitala. Doresc sa ma lamuresc ... (vezi toată discuția)