avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce atestat ami trebuie.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce atestat ami trebuie.

Vreu sa mă angajez pe o duba de 3.5 tone la un abator de taiere pui .ami trbuite atestat sau nu.pentru distribuție la magazine.Vă Mulțumesc

5
Cel mai recent răspuns: Aurelian Buharu , utilizator 15:47, 23 Mai 2018
Sunt posesor de atestate profesionale necesare transportului de mare tonaj. Din experienta proprie va impartasesc ca cele mai corecte informatii le obtineti de la autoritatea ce reglementeaza transporturile rutiere. ISCTR
Cu stima, Aurelian B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii prin lege alexyn alexyn Buna ziua, as dori sa aflu daca prin lege sunt absolut obligat ca angajat sofer pentru transport national si international pe camion de 7,5 t sa am atestate... ... (vezi toată discuția)
Gararea masinilor de serviciu traianmusat traianmusat este normal ca o autoduba,pentru transportat marfa, apartinand unei firme de distributie diferite produse, sa fie garata in loc public, respectiv pe ... (vezi toată discuția)
Atestat transport marfa mariuspopa1979 mariuspopa1979 daca am doar categoria C cind obtin atetatul ,il pot folosi si dupa ce obtin categori C+E,multumesc cred ca m-am facut inteles (vezi toată discuția)