avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Dosar indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Dosar indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Am si eu o intrebare...Dosarul pentru indemnizatie crestere copil il depun in termen de 60 zile de la nasterea bebelusului sau il depun dupa ce se termina cele 126 zile de concediu maternitate...deoarece eu mi-am luat doar 25 zile concediu prenatal si restul de 100 de postnatal...si nu reusesc sa inteleg cand depun dosarul...
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil AndreeaAspra AndreeaAspra Buna ziua, Am si eu o intrebare...Dosarul pentru indemnizatie crestere copil il depun in termen de 60 zile de la nasterea bebelusului sau il depun dupa ce se ... (vezi toată discuția)
Ccc tata onushkamaya onushkamaya Buna ziua, urmeaza sa nasc in luna ianuarie si stiu ca mamele pot beneficia de concediu de materniate (cel prenatal - 63 zile, cel postnatal la fel) Daca eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil crysstyle crysstyle Pe data de 25 sep am intrat in concediu prenatal, iar pe data de 21 nov am nascut.Cate zile de concediu mai am si cand imi pot depune dosarul pt indemnizatie ... (vezi toată discuția)