avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii

Un pensionar MAI poate primi pensie de revoluționar? Ce documente trebuie depuse la acest doasar???
Cel mai recent răspuns: stanciumarius , utilizator 14:16, 25 Mai 2018
Nu exista pensie de revolutionar.
Exista indemnizatie de revolutionar.
Aceasta se poate cumula cu pensia.
La acest moment(dupa 28 ani de la revolutie) nu cred ca se mai pot depune dosare pentru indemnizatia de revolutionar.
Studiati legea 341/2004 de mai jos:

[ link extern ]
Calitatea de revoluționar o are si este atestata prin brevet, acesta a ieșit la pensie anul trecut si este interesat de actele ce trebuiesc depuse pentru aceasta indemnizație. M-am exprimat eu greșit, pensie de revoluționar. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac in continuare cu certificatul de revolutionar? mitamiki mitamiki Dupa multe drumuri am intrat in sfarsit in posesia noului certificat de revolutionar(am fost ranit la revolutie in zona Televiziunii Romane).NU AM BENEFICIAT ... (vezi toată discuția)
Recalculare Ballif.florin.yahoo.com Ballif.florin.yahoo.com Sant revolutionar și am 62 de ani și beneficiez de iesirea la pensie cu 5 ani mai devreme. Am contribuit 20 de ani la bugetul casei de pensii si primesc 405 ... (vezi toată discuția)
Tata meu a decedat de curând. avea pensie de revoluționar , ... palinabianca palinabianca tata meu a decedat de cuprind. avea pensie de revoluționar , eu nu sunt i posesia certificatului sau. cum pot sa am un alt certificat ? am dreptul la pensia ... (vezi toată discuția)