avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare timbru de mediu

Buna seara!Am auzit ca se restituie taxa auto plătită la înmatriculare autovehiculului si anume TIMBRUL DE MEDIU.si as vrea sa va rog sa ma ajutati pt ca nu stiu cum sa procedez....
Mașina este înmatriculate pe numele tatălui meu,din pacate a decedat anul trecut.a fost facuta succesiunea bunurilor iar masina a fost împărțită în 4: soțul suparavietuitor(mama mea) si cei 3 copii (Eu si 2 surori).
Se poate ca mama mea sa depună actele pt recuperarea taxei pe baza actului de dezbatere a succesiunii?sau a certificatului de moștenitor?
VA multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de mediu autoturism cu proprietar decedat madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, In cazul in care proprietarul autoturismului este decedat pot recupera mostenitorii, respectiv sotia supravietuitoare taxa de mediu? Dupa ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la proprietar decedat valentinBr valentinBr buna ziua, trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat. mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune marin raluca marin raluca am o problema in ceea ce priveste taxa de succesiune. Unul dintre mostenitori nu isi da acordul pentru initierea taxei de succesiune.Avem nevoie de aceasta ... (vezi toată discuția)