avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil - drepturi autor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil - drepturi autor

Buna ziua,

Avand in vedere modificarile aduse de OUG 18/2018 articolului 67 si anume abrogarea aliniatului 3 prin care drepturile de autor erau incadrate la venituri din activitati independente, iar acum fac parte dintr-o categorie distincta de venituri, aceste venituri mai fac obiectul calcului indemnizatiei crestere copil ?
In legea 111/2010 actualizata nu s-au adus modificari a.i. sa incadreze si aceste venituri in mod explicit , ci au ramas veniturile salariale , veniturile din activitati independente, piscicultura ,
agricultura.

Multumesc,
George Ion

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de creștere a copilului Bizau Radu Ioan Bizau Radu Ioan Sunt angajata de 5 ani cu salariu de 1500 lei/ luna iar in ultimi 2 ani am avut venituri din practicarea jocurilor de noroc in valoare de 100000 lei / an. ... (vezi toată discuția)
Venituri alte surse (contract civil) luate in calcul la indemnizatia crestere copil? MiGri MiGri Buna ziua! Sunt angajata cu norma de 2 ore si am si un contract de prestari servicii cu o firma (un fel de contract civil, fara caracter de continuitate). ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil asociat unic Alina-Maria Nicola Alina-Maria Nicola Urmeaza sa nasc pe data de 1 iunie 2018. Vreau sa stiu daca ma incadrez sa primesc indemnizatie crestere copil. Situatia: sunt unic asociat si administrator ... (vezi toată discuția)