avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disciplina - graviditate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disciplina - graviditate

Buna ziua,

In data de 22 Martie 2018 am fost convocată pt comisia de cercetare disciplinara deoarece am făcut o sesizare către Itm ca nu se respectau anumite legi(pe scurt). Ideea este ca nici pana astăzi cercetarea nu s-a finalizat, iar eu am aflat ca sunt însărcinată și voi depune mâine hârtia de informare la angajator. Întrebarea mea este, având in vedere ca cercetarea s-a făcut înainte sa fiu însărcinată iar eu acum am aflat ca sunt însărcinată, decizia nefiind data nici pana in ziua de astăzi, cum se va lua in calcul? Voi fi protejata in cazul unei decizii nefavorabile, având in vedere ca va fi data când eu am anunțat ca sunt insarcinata? Precizez ca toată comisia întrunită, nu a respectat legile și oricum voi contesta in instanța o eventuala decizie nefavorabila.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:55, 24 Mai 2018
Sunteți protejata doar în situația concedierii, nu și în cazul aplicarii altei sancțiuni disciplinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara lungeanuadina lungeanuadina Buna ziua! Vreau sa fac o cercetare disciplinara si nu sunt multumita de formularele mele... Ma poate ajuta cineva cu un model de -referat de sesizare; ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate iuliaiulia01 iuliaiulia01 In cazul in care un angajat absenteaza nemotivat si ii trimit notificare cu confirmare de primire ca daca nu se prezinta in 5 zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara deathkiss deathkiss Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la convocarea disciplinara. Care este termenul minim al unei convocari disciplinare?Este cumva 5 zile lucratoare ... (vezi toată discuția)