avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aplicabilitate GDPR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aplicabilitate GDPR

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca GDPR se aplica si clientilor Operatorului (persoane fizice ) , cu care acesta a avut relatii comerciale in ultimii 2 ani?
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Legislatie gdpr - birou de copiat acte Alina Maria 1 Alina Maria 1 Buna ziua. As dori sa adresez o intrebare in ceea ce priveste legislatia GDPR… in cazul unui birou de copiat acte, daca se doreste comunicarea cu institutii ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitate gdpr VioletaNed VioletaNed Buna ziua. Sunt angajata in cadrul aparatului tehnic al unei Asociatii (ONG, persoana juridica de drept privat si de utilitate publica). Detinem si prelucram ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, a-și dori sa deschid o firma pentru a face comerț ... adrianomuletul86 adrianomuletul86 Buna ziua, a-și dori sa deschid o firma pentru a face comerț online!am 3 proptiri pe salar acum fiind angajat....întrebarea mea este pot deschide o firma in ... (vezi toată discuția)