avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate buna ziua!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

buna ziua!

Mi-am pierdut buletinul si sunt mutata in alt oras la o distanta mai mare.As vrea sa ma angajez undeva de preferinta la un restaurant si nu stiu ce sa fac ca nu am buletinul;am inteles ca trebuie declarat la poilitie pierdut buletinul si o sa primesc un buletin provizoriu dar se poate face buletinul in alt oras decat in cel natal sau in care mi-am facut buletinul de 18 ani?
Ma poate angaja cineva pe baza certificatului de nastere sau a altui document orii este numaidecat buletinul?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara! - pierdere certificat nastere andreeasirbu andreeasirbu Mi-am pierdut certificatul de nastere si m-am mutat din orasul natal, nu am cum sa imi fac mutatie si in scurt timp o sa imi expire si buletinul. Secretara de ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut, zbor avion? AugustinB AugustinB Bună ziua! Sunt in Germania, cetățean român, mi-am pierdut buletinul, l-am declarat la poliție, am zbor dus intors. As dori sa stiu daca pot trece cu ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere ioana_cosac ioana_cosac Daca am pierdut certificatul de nastere si acum locuiesc in alt oras decat in cel in care m-am nascut, cum se procedeaza pentru a obtine un nou certificat? ... (vezi toată discuția)