avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale GDPR firma proiectare instalatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

GDPR firma proiectare instalatii

Buna ziua,
Ce trebuie sa faca o firma de proiectare instalatii pentru constructii din 25 Mai conform GDPR?
Cel mai recent răspuns: adragut , utilizator 14:58, 24 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere supraveghere pe fiecare etaj al scarii bananeOMG bananeOMG Buna ziua! Care sunt conditiile in care o asociatie de proprietari poate monta pe fiecare etaj camere de supravechere? Filmarile aferente pot fi folosite ca ... (vezi toată discuția)
Conditii montare centrala termica la casa danam1973- danam1973- Buna ziua, Mi-am cumparat o centrala termica si ma intereseaza daca pot sa o montez fara acordul vecinului. Stau la casa si evacuarea ar fi pe peretele care ... (vezi toată discuția)
Documente modificare proiect gaz AntiSecretare AntiSecretare Doresc sa fac unele modificari la instalatia de gaz (care include adaugare electrovalva + mutare ramificatie spre aragaz) si pentru acestea am contactat o ... (vezi toată discuția)