avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Documente modificare proiect gaz
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Documente modificare proiect gaz

Doresc sa fac unele modificari la instalatia de gaz (care include adaugare electrovalva + mutare ramificatie spre aragaz) si pentru acestea am contactat o firma autorizata.

Acestia mi-au spus ca am nevoie de modificare de proiect de gaz si mi-au cerut urmatoarele documente pentru modificarea proiectului:
- proiectul de gaz actual
- copie a cartii de identitate
- copie a contractului de vanzare-cumparare

Din cate stiam, conform GDPR, din 25 mai 2018, ar trebui furnizat minimul de informatii necesar.

Este legislativ necesara copia contactului de vanzare-cumparare?
Daca da, de ce? Conform carei legi / ordonante de urgenta?
Nu ar fi arhisuficient un extras de carte funciara pentru informare pentru atestarea dreptului de proprietate?
De ce ar trebui sa aiba acces o firma privata la date precum: pretul apartamentului, conturile din care s-au facut tranzactiile, date despre vechiul proprietar, etc. aflate pe contractul de vanzare-cumparare?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:25, 7 Decembrie 2018
Buna ziua.
Banuiesc ca pentru dumnealor nu este suficient daca va cer si copia...
Eu as face o copie la acel contract si as acoperi, blura*, toate campurile legate de datele mele de identificare, altele decat cele din Cartea de identitate, pret, etc...
Daca nici asa nu doresc sa faca proiectul...as cauta alta firma...
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare gaze / senzori si electrovalva mihaela_2013 mihaela_2013 Buna seara, Ma confrunt cu o problema la nivel de asociatie de prorietari. Verificarea la conducta de gaze trebuie facuta dar trebuie sa existe senzori si ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie inscrierea in asociatia de proprietari? ce acte ... CBM CBM Este obligatorie inscrierea in asociatia de proprietari? Ce acte sunt necesare pentru inscrierea in asociatia de proprietari? Poate un proprietar să refuze ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare la administratia blocului lucian1956 lucian1956 Buna seara, In urma cumpararii unui apartament, am inteles ca trebuie dusa o copie a contractului de vanzare cumparare si o copie dupa C.I.-ul ... (vezi toată discuția)