avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie intracomunitara de la un furnizor neplatitor ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie intracomunitara de la un furnizor neplatitor de TVA - cum o declaram?

Buna ziua,

Firma noastra este inregistrata in scopuri de TVA in Romania, precum si in ROI. Am efectuat o achizitie de imobilizari de la un furnizor din Germania care nu ne-a comunica codul TVA, sustinand ca nu este platitor de TVA in Germania. In aceste conditii, cum va declara firma noastra aceasta achizitie (a carei valoare este considerabila), se va raporta in D390? Ce regim fiscal al trebui sa aiba aceasta achizitie ?

Multumesc mult pentru sprijin!

Alte discuții în legătură

Tva pt achizitie intracomunitara de marfa marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara.As dori,daca ma poate lamuri cineva referitor la problema mea; -firma platitoare de TVA in Romania,inregistrata in ROI,face achizitie de marfa ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina germania misaaa misaaa revin din nou cu aceeasi speta: - PFA norma de venit ,prestari servicii intracomunitare, inregistrat in scopuri de TVA si inscris in ROI , am cod valid de ... (vezi toată discuția)
Regim special masini second hand-declaratii, inregistrari miha1978 miha1978 Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare legata de urmatoarea situatie: Reprezint o firma din Romania neplatitoare de ... (vezi toată discuția)