avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... abuzul politiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

abuzul politiei

Buna seara,Eram singur in masina ma cam grabeam si m-am incadrat in depasirea umui autovehicul imediat după ce linia continu se terminase cu viteza peste limita ce i drept iar un echipaj de ploitie rurala care erau bagati intr-un sant pe marginea drumului s-a luat dupa mine eu neobservandu-l. Am mers cam 10 km in afara localitatii cand in fata mea vine un echipaj de la politie rutiera care imi blocheaza drumul si ma așteaptă cu pistoalele indreptate spre mine facand semn sa opresc.trag pe dreapta iar agentii imi deschid usa si imi pun pistolul la cap lovindu ma in spate, dandu ma jos din masina si punandu mi catusele intins pe jos. La 2 minute apare echipajul de la politia rurala din spatele meu sustinand ca am depasit pe linie continuu si oprind si martorul ce il depasisem cerandu i datele dupa dandu i drumul. Politia rutieră ma pune sa suflu in alcooltest desigur nu consum alcool imi dau catusele jos si dupa pleaca iar cei de la rurala imi întocmesc amenda pentru depasire pe linie continu zicand ca scap bine si asa,sa fiu multumit ca nu scriu in ea ca nu am oprit la semnalele lor,eu zicandu le sa precizeze la mentiuni ca am efectuat depasirea regulamentar si semanand. Ca martor nu semnase nimeni pentru ca nu eram decat eu cu politistii rurali.In loc de procesul verbal cu amenda acestia mi au dat un dosar cu legile si punctele amenda pe care il aveau ei printat sa scrie amenzile dupa el, eu luând acest dosar si restul actelor disperat si plecand. Acesti politisti de la rurala stau mereu acolo si fac chestii de genul. Va rog frumos sa imi spuneti am vreo sansa in judecata cu cei doi de m-au agresat cu pistoalele eu neopunandu ma de la nimic spunandu mi ca asa e procedura?

Alte discuții în legătură

Buna ziua azi m am confruntat cu o problemă putin cam ciudata ... Ruth Anays Ruth Anays Buna ziua azi m am confruntat cu o problemă putin c am ciudata pentru mine si sunt c am nelămurită pentru felul in care ar trebui să acționez. A-și vrea ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis abuziv Malin. Malin. Buna ziua, La data de 24.10.2010 la ora 17.00 ma deplasam cu motocicleta proprietate personala pe DN6 din directia localitatii Filiasi spre localitatea ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie de la politia rurala sergiu_c sergiu_c Buna seara, Astazi am efectuat o depasire pe linie continua intr-o localitate si am fost vazut de un echipaj de politie rurala care bineinteles a pornit dupa ... (vezi toată discuția)