avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Am avut un accident de circulatie soldat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Am avut un accident de circulatie soldat doar cu pagube ...

Buna ziua
Am avut un accident de circulatie soldat doar cu pagube materiale
Celalalt sofer a franat si a oprit in dreptul liniei continue si nu a semnalizat nici o intentie.Am incercat sa il depasesc moment in care a virat stanga lovindu-mi masina in lateral dreapta.
A plecat pe jos de la locul accidentului,eu am sunat la politie si ulterior a revenit,dupa politisti,impreuna cu un alt domn si cu o doamna care a sustinut ca ea se afla la volan
In ciuda insistentelor mele domnul politist nu l-a testat cu etilotestul si au refuzat sa cheme politia rutiera.
Am dat declaratii eu si doamna iar politistii au spus ca sunt vinovat.
Am permisul suspendat pe 90 de zile si 9 puncte amenda
Nu mi se pare corect si consider ca am fost nedreptatit
Mi_au spus ca pot sa fac contestatie
Am vazut ca este o camera de supraveghere pe un stalp
Ce as putea sa fac in situatia asta pentru a trage adevaratul vinovat la raspundere?
Sunt sigur ca era beat si de asta conducea haotic si s-au schimbat
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:33, 24 Ianuarie 2025
dvs puteti sa contestati doar masura punitiva impotriva dvs. tragerea la raspundere a altora nu e in sarcina dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la politie in 24 ore cr15tian cr15tian Buna ziua. As vrea sa stiu ce este de facut in cazul in care un conducator auto implicat intr-un accident soldat numai cu avarii ale autoturismelor produs din ... (vezi toată discuția)
Culpã comunã?! Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Cabinet de Avocatura Ispas Daniel Bună seara. Vă voi enunţa pe scurt o speţă întâlnită şi vă rog să mă ajutaţi dacă puteţi. Soferul unui autoturism fost implicat într-un ... (vezi toată discuția)
Accident rutier din culpa Robka Robka Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier in urmatoarele conditii: - ma deplasam pe banda 1 de mers - un sofer de pe banda 2 a schimbat brusc ... (vezi toată discuția)