avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua azi m am confruntat cu o problemă putin cam ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua azi m am confruntat cu o problemă putin cam ciudata ...

Buna ziua azi m am confruntat cu o problemă putin c am ciudata pentru mine si sunt c am nelămurită pentru felul in care ar trebui să acționez. A-și vrea sa stiu daca s a procedat corect asupra fiilor meu de 15 ani și respectiv 14 ani care in jurul prânzului au plecat la suc și pe drum acestea au pocnit câteva petarde ca mai apoi venind din spate un echipaj de poliție care l au încatusat pe cel mare punându l pe burta iar pe cel mic amenintandul cu pistolul ca mai apoi discutând cu ei sa motiveze ca a fost o greșală ca de fapt ei caută pe cineva pentru o spargere. Copii au fost duși la sectie pentru a i se dat cătușele jos iar noua cerandune scuze ca au gresit iar băiatului iau pus cătușele ca a fost obraznic cu ei și s a luat in gura de ce il.pune pe burta si îi pune cătușele. Copilul fiind tot murdar cum l au trantit. Ce pot face eu in situatia de fata? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 17:38, 1 Noiembrie 2020
puteti cere despăgubiri în instanta si strângerea la raspundere a polițiștilor
Deci sa inteleg ca e un abuz și nu aveau dreptul sa îi pună cătușele?Pentru ca ei mi au motivat că,băiatul a fost obraznic cand l au abordat și asta i a dat dreput sa îi pună cătușele .
Antoanela Geaman a scris:

si strângerea la raspundere a polițiștilor

Strângerea la răspundere :)

Faceți plângere la comandantul secției de poliție, se va face o anchetă și veți primi explicații oficiale. Poate chiar vor fi sancționați. Din ce spuneți comportamentul pare abuziv.
Până la despăgubirile de care zice Antoanela Geamăn e cale lungă, costisitoare și cu rezultate absolut incerte.
puteti si dvs raspunde in calitate de parinte pt petardele alea.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am vrut și eu să spun că nici copiii nu-s sfințișori, dar m-am luat cu strângerea la răspundere a polițiștilor și am uitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva unui politist ContSters368313 ContSters368313 Buna ziua, Pe data de 12 aug 2015 in drum spre casa trec pe rosu cu bicicleta si din spate la aprox 500 m ma claxoneaza cineva de la politia locala. Opresc, ... (vezi toată discuția)
Ce putem face in acest caz? dianaenache87 dianaenache87 Buan dimineata!Am si eu o problema delicata!!Sotul meu impreuna cu un prieten au fost luati de politia comunitara...La sectia de politie au fost arestati cu ... (vezi toată discuția)
PoliȚiŞti corupȚi sau nu??? Young Man from Europe Young Man from Europe [b]Este normal sa fii internat cu forta la psihiatrie fara sa ai probleme psihice? [/b] Indiferent ca e contraventie/penal un lucru savarsit nu mi se pare ... (vezi toată discuția)