avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fără preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fără preaviz

Bună, dacă demisionez de la locul de munca in perioada de proba (primele 90 de zile) pot face acest lucru fără a mai avea obligația de a sta in preaviz? (Angajat part-time 4 ore)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 25 Mai 2018
Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie edward71 edward71 Este adevarat ca se poate demisiona si fara sa semnezi demisia( am vorbit telefonic cu secretara si mi-a zis ca nu este obligatorie prezenta mea si ca se poate ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba IlieBC IlieBC Buna ziua, Zilele acestea am fost intrebat de clauzele incetarii contractului de munca. Persoana respectiva se afla in perioada de proba (90 de zile, din ... (vezi toată discuția)
Bunaziua. lucrez de pe 01.07.2022 si sunt in perioada de proba ... /alex/ /alex/ Bunaziua. Lucrez de pe 01.07.2022 si sunt in perioada de proba de 90 de zile. Desi ma aflu abia in a 4a zi de lucru, nu simt ca acest job pe care il am este ... (vezi toată discuția)