avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... O tara cu presedinte independent
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

O tara cu presedinte independent

Romania are nevoie mai mult ca oricand de un presedinte INDEPENDENT si cand spun asta vreau sa zic ,nu independent de stanga ori dreapta,ci un presedinte in slujba noastra a celor multi si fara putere,fara interese meschine,noi care ne hranim cu speranta ca urmatorul presedinte va fi al nostru nu al lor celor putini si corupti.Vrem in sfarsit un presedinte care sa lucreze pentru romani ,nu vrem un presedinte care nu pierde nici un moment pentru a mai pune de un scandal,de un dosar facut la comanda,un presedinte inconjurat de oameni onesti sinceri si cotecti cu intentii bune,care sa promoveze binele comun si nu interesul propriu si ce grup.Vrem un presedinte cu care sa ne mandrim ca este al nostru sa fie un exemplu de urmat,VREAU IN SFARSIT SA FIU MANDRU CA SANT ROMAN SI AM UN PRESEDINTE CA EL.spunetiva parerea vostra cum vreti sa fie noul presedinte si ce asteptati de la el.Si nu uitati lipsa de la vot va da posibilitatea alegerii unui presedinte NEDORIT.
Cel mai recent răspuns: miluc , utilizator 17:53, 7 Noiembrie 2009
MIHAI GRIGORE a scris:

@Bonciu--acest forum este de discutii politice...nu vad de ce un astfel de subiect nu ar fi indicat de abordat! Cred ca a cam trecut timpul cand trebuia sa ascultam Romania Libera si Vocea Americii inchisi in casa si cu perdelele trase de frica Securitatii! Fiecare poate sa isi exprime opiniile atata timp cat si le expune intr-o exprimare de bun simt si le argumenteaza logic!
In cea ce ma priveste acest subiect este deschis la "discutii politice" regret daca am inteles gresit dar se parea ca avovatnet.ro era LIBER . ma asteptam sa deranjez cu acele aluzii pe cate unul dar atat ne-a mai ramas DREPTUL LA OPINIE .Daca ne uitam in curtea altora gasim presedinti fara culoare politica si mai putin "jucator" a se citi conbinator.
Interventie moderator

Acest forum este pentru discutii politice asa ca va rog sa continuati.
O sambata placuta!

Gabriela Pintea
Si eu as dori un independent. Dar deocamdata independentii care au candidat sau candideaza la presedentie nu au fost sau nu sunt cu nimic mai buni decat candidatii propusi de partide si-au cam dezamagit.
Apoi candidatul propus de partid are o conduita, o conceptie, un program care respecta, cat de cat, ceva din doctrina partidului sau orientarea partidului spre stanga sau dreapta. Cred ca un presedinte de stanga (PSD, PD, PRM) nu va avea ca prioritate stimulare economia de piata asa cum un presedinte de dreapta (PNL, PNT) nu va avea ca prioritate protectia sociala, etc.
Un independent ar sfarsi prin a-si alatura un partid pentru a se mentine in functia de presedinte.
Gabriela Pintea a scris:

Interventie moderator

Acest forum este pentru discutii politice asa ca va rog sa continuati.
O sambata placuta!

Gabriela Pintea
Va multumesc pentru interventie,o seara placuta Nituc Dumitru.
Place analiza facuta de dv.atunci viitorul nostru e cam roz,sau poate chiar asa#-o .Ce ne ramane de facut cu visul de a avea un presedinte independent, poate de a creste o alta clasa politica?,bazata pe principii moderne sanatoase in care sa nu gasim personaje stapaniti de atata rautate semanand adesea cu celebrele piese de Caragiale .Stiti ce cred eu om de rand ; la noi clasa politica este de conjunctura si asa e si presedintele,care de cate ori cineva ameninta ai lua jucariile se supara si incepe a musca in dreapta si in stanga pana se face temut in trubul stapanit de el. Cata inteligenta trebuie sa aiba un om ,o clasa politica pentru a intelege ca :minciunile ,promisiunile etc nu mai au trecere.CLASA POLITICA TREBUIE SA MUNCIASCA SI PENTRU NOI ! AU FACUTO DESTUL PENTRU EI !.

Alte discuții în legătură

Cum ar trebui sa fie dreapta politica a romaniei ! Roland Mindrila Roland Mindrila Consider ca dreapta politica din Romania este una slabita, dezbinata si purtata de valul de interese ale unor grupuri de interese restranse care nu accepta ... (vezi toată discuția)
Cine o sa fie noul presedinte al partidului social democrat Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca pe zi ce trece , devine tot mai evident ca Mircea Geoana nu o sa mai fie multa vreme presedintele PSD , diversele grupuri de influenta din PSD incep ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)