avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere lovire si alte violente si distrugere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere lovire si alte violente si distrugere

Buna ziua,am facut o plangere pentru lovire si alte violente,distrugere si amenintare de 4 luni si nu am primit nici un raspuns(au fost audiat ,de asemenea si faptuitorii si martorii) nici nu stiu nr de dosar,cum ma pot interesa ce s-a intamplat in dosar.
Mergeti la organul de up sa va interesati de nr. de dosar si poate va informeaza si de stadiul cercetarilor. Aveti dreptul sa depuneti cerere prin care sa solicitati sa fiti informat.
La politie sa depun cerere sau la parchet?
Aflati intai numarul de dosar si dupa depuneti cererea la politie/parchet.
Dar numarul de dosar de unde il aflu?
De la cel care cerceteaza dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire și alte violente, distrugere și amenințare marinescu112233 marinescu112233 Buna dimineata,am depus pentru baiatul meu care este minor are 14 ani la politie o plangere pentru lovire si alte violente distrugere si amenintare acum 3 luni ... (vezi toată discuția)
Trimiterea in judecata aurel79 aurel79 buna! in aprilie 2013 am depus o plangere la politie pentru lovire si alte violente si distrugere, am depus certificat medico legal 15 zile si politia a ... (vezi toată discuția)
Plangere politie florinel114 florinel114 Buna ziua,acum 6 luni am facut plangere la politie pentru loviri si alte violente si distrugere dar nu am primit nici acum nici un raspuns as vrea sa stiu cum ... (vezi toată discuția)