avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trimiterea in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Trimiterea in judecata

buna! in aprilie 2013 am depus o plangere la politie pentru lovire si alte violente si distrugere, am depus certificat medico legal 15 zile si politia a fotografiat distrugerea in martie 2014 am mai depus o plangere pentru lovire cu 45 zile provocate tot de aceiasi persoana. in decembrie am trimis o scrisoare prin intermediul postei primului procuror cerand ca acea pesoana sa fie trimisa in judecata insa nici pana astazi nu am primit raspuns.. mentionez ca pana acum nu am avut posibilitatea de a angaja un avocat iar acum nu sunt in tara si nu pot merge. cum as putea proceda ca aceste dosare sa fie trimise spre judecare. persoana din cate am inteles eu are relatii si bani si cred ca cu ajutorul anumitor persoane tine dosarele in parchet pentru a se prescrie..
Formulati o cerere catre organul de politie si solicitati stadiul dosarului si urgentarea solutionarii. Lovirea fiind o infractiune la plangerea prealabila a partii vatamate , trebuie sa insistati in plangere sa audiati martori, sa propuneti probe, altfel se va interpreta ca ati renuntat ori ca v-ati impacat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ochi vanat ContSters169949 ContSters169949 buna ziua... am si eu o intrebare .. in urma unei incaierari un amic s-a ales cu un ochi vanat mi-a facut reclamatie la politie.. ce s poate intampla... ? tin ... (vezi toată discuția)
Lovirea unui minor cu motiv? playstow playstow acum 4 zile .in timp ce depaseam un baiat pe scuter am fost salutat cu degetul mic ridicat.am oprit si i-am dat 2 palme.el(minorul de 15 ani) a continuat ... (vezi toată discuția)
Am fost victima unei agresiuni fizice în urmă cu 6 luni, agresorul și-a recunoscut fapta dar cu toate acestea dosarul nu e finalizat. cât mai durează cercetarea penală? Ionut_lz Ionut_lz Salutare,in urma cu 6 luni am fost victima unei agresiuni,am obtinut certificat medico-legal(40-45 zile ingrijiri)agresorul si--a recunoscut fapta,plangerea a ... (vezi toată discuția)