avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu postnatal

Bună ziua! Pe data de 05.12.2017 am semnat un contract la o universitate, contract individual de munca cu plata cu ora. Banii aferenți muncii depuse au fost plătiți pe data de 17 februarie 2018. În 19. 02.2018 am semnat cu respectiva universitate un nou contract, norma întreaga. În 25 februarie am născut și am întrat în concediu postnatal. Acum, cei de la salarii îmi spun ca nu poate sa le deconteze casa de sănătate concediul meu postnatal. Zilele lucrate în luna ianuarie și pentru care s-a plătit dările la stat nu pot fi folosite ca baza de calcul pentru plata indemnizatiei?

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Patraandreea Patraandreea Am nascut cu 10 zile in urma, inainte sa nasc am lucrat 5 luni jumate din momentul in care am semnat contractul de munca. Am dreptul la concediul de ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul concediu pre si postnatal AndreescuAlina AndreescuAlina Buna ziua! Imi puteti spune cum se calculeaza salariul in timpul concediului pre si postnatal? am anumite dubii de cum mi s-a calculat la locul de munca! In ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Andreeanicu77 Andreeanicu77 Buna ziua . Sunt angajată de pe 1 aprilie 2018 iar luna aceasta am aflat ca sunt însărcinată. Mentionez ca am iesit din cel de - al patrulea concediul ... (vezi toată discuția)