Buna ziua, in august 2017 am parasit apartamentul bun comun in urma unei infidelitati a fostei sotii. In luna martie 2018 s-a pronuntat hot definitiva (prin acord) de divort. La 01 aprilie 2018 fosta sotie se muta cu copilul la concubinul ei si schimba yala de la usa de la intrarea in apartament fara sa-mi dea o cheie (probez cu martor si inregistrare audio). Am facut plangere la politie dar mi-au spus ca nu prea se pedepseste. la 17 mai 2018 prin ordonanta presedintiala Judecatoria dispune reintegrarea mea in locuinta si paratei sa-mi dea o cheie. Aceasta a refuzat in sedinta de judecata solicitarea judecatorului de a-mi dea o cheie si a recunoscut ca a schimbat yala (detin inregistrarea sedintei de judecata). Astept solutionarea dosarului prin care am cerut asigurare probe, asigurare dovezi pentru a intra in apartament cu un executor. Intrebarea mea este daca fapta se incadreaza la infractiunea de TULBURARE DE POSESIE? Multumesc!
'' la 17 mai 2018 prin ordonanta presedintiala Judecatoria dispune reintegrarea mea in locuinta si paratei sa-mi dea o cheie. Aceasta a refuzat in sedinta de judecata solicitarea judecatorului de a-mi dea o cheie si a recunoscut ca a schimbat yala (detin inregistrarea sedintei de judecata) ''