avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Furt caine
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Furt caine

Buna ziua. Am o intrebare legata de, pot sa zic acum, furtul unui caine. Am trimis un catel in Olanda pentru a fi adoptat, dupa care am descoperit ca cineva a modificat fara acordul meu in baza de date a cainilor cu stapan in Romania proprietarul cainelui, acum ca proprietar figurand o asociatie cu care eu nu am avut niciodata vreun contact. Puteti sa ma ajutati cu un sfat legal, ce as putea sa fac sa recuperez cainele si cei care s-au ocupat abuziv de acest transfer sa fie trasi la raspundere? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: GAlinne , utilizator 17:57, 29 Mai 2018
Daca ati convenit darea spre adoptie a cainelui inseamna ca ati dicutat cu persoana interesata si ati convenit conditiile de transport caine in Olanda
Cine a modificat in registrul national al detinatorilor de animale de companie numele proprietarului cainelui ?
Concret unde se afla cainele actualmente ?
Nu stiu cine a modificat in registrul national al detinatorilor de animale. Cainele se afla in Olanda acum, eu l-am trimis la o asociatie in vederea adoptiei in Olanda cu un contract de foster, dar aceasta asociatie olandeza nu are nimic in comun cu asociatia care apare acum ca proprietar al cainelui in registrul national al detinatorilor de animale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viata unui catel facut cadou ContSters178911 ContSters178911 In ianuarie 2010, fiul meu a facut cadou o catelusa din rasa shitzu prietenei sale care isi dorea foarte mult un catel. Aceasta prietena s-a dovedit a fi ... (vezi toată discuția)
Caine fara microcip TinnedKitten TinnedKitten Buna seara, Este mai neobisnuit subiectul, dar sper sa gasesc raspunsul aici. In urma cu aprox. o saptamana am gasit un caine de rasa pe strada. Am pus ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt in cazul unui caine luat de pe strada mihaela999 mihaela999 Buna ziua ! Eu, sotul si o prietena am fost acuzati de furtul unui caniche. In urma cu aproape o saptamana l-am luat de pe strada, l-am dus la veterinar si s-a ... (vezi toată discuția)