avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire apart . Unchi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire apart . Unchi

A murit mătuşa mea ,neavând copii dreptul la moştenire o are sotul si fratii defunctei,respectiv copii cand fratele este si el deasemenea mort,întrebarea cât este cota de mostenire pentru apart ?eu fiind nepoata ei
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2018
Mostenirenoroc, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:38, 25 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cati frați a avut in total mătușa?
Cati dintre frați au decedat înaintea ei?
Cati dintre frați au decedat după ea?
Cati nepoți de la frați sunt in total?
Mătuşa a avut 2 frati o soră care este în viață şi un frate care a murit înaintea ei (respectiv tatăl meu)nelămurirea mea este din jumătatea care se împarte ce cotă are soțul?1/3 sau 1/2
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă mătușa nu mai are părinți in viata, masa succesorala se împarte între sot (1/2), mătușa in viata (1/4) si dvs (1/4).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de rudenie ,in vederea succesiuni. mariancristielena mariancristielena Buna ziua,o intrebare la dvs daca puteti sa ma ajutati.Tatal meu a decedat,Tata a avut 6 frati ( 3 frati si 3 surori )nici unul nu mai traiesc.Una dintre sora ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire ai nepotilor descedenti de fratii defunctului ileana54 ileana54 Va rog sa imi spuneti cum se imparte mostenirea in cazul in care sotul este mort si nu are mostenitori .fratii.sau parintii.defuncteiisint si ei ... (vezi toată discuția)
Mostenire pentru nepoti si stranepoata de ffrati ai defunctei Mantu ion Mantu ion Cum se impart bunurile defunctei (care a avut un frate si o sora,amindoi decedati) la un nepot de frate si o nepoata al aceluiasi frate ,cei doi fiind ... (vezi toată discuția)