avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum ar trebui.sa procedez
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum ar trebui.sa procedez

Sunt persoana fizica și prin acte normale am virat la o firma o sumă frumușică de bani persoana respectivă a falimentat firma tot ce avea pe numele lui a trecut pe soție si pe maicasa iar eu cu sentința de.la tribunal nu-mi pot recupera banii va rog să-mi spuneți ce să fac?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 00:34, 26 Mai 2018
E in insolvență firma? V-ați înscris la masa credală?
Puteți să formulați și plângere penală pentru abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, de pildă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca in instanta madalina85 madalina85 BUna ziua! Am dat firma la care am lucrat in judecata pentru neplata drepturilor salariale. Am inteles cum ca intre timp firma ar fi dat faliment. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante impact.d impact.d Persoana juridica (SRL) am de recuperat creante de la o societate comerciala. Am actionat in instanta (somatie de plata) firma debitoare si in data de ... (vezi toată discuția)
Masa credala/recurs faliment Marghescu Marghescu Am un fost client... Am constatat tarziu ca a intrat in procedura de insolventa si din pacate s-a pronuntat falimentul la al doilea termen. La primul s-a ... (vezi toată discuția)