avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoaterea copiilor sub 3 ani de la taxe
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoaterea copiilor sub 3 ani de la taxe

Buna seara va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie.In 22.04.2017,articolul 47 din Legea 230/2007 a fost completat de articolul unic din Legea 67/2017 care permite exceptarea de la plata cheltuielilor pt copii cu varsta de pana la 3 ani.Despre ce cheltuieli este vorba?Pt ca la alin. 1 litera b ,unde face referire Legea 67/2017 sunt specificate CHELTUIELI PE CONSUMURI INDIVIDUALE. Nu cumva s-a strecurat o greseala si ar fi trebuit sa faca referire la alin.1 litera a din art.47 al legii 230/2007?Pana la urma se pot scoate sau nu de la taxe de la cheltuieli/persoana daca exista acordul membriilor asociatiei?!?!?
Cel mai recent răspuns: AlexaRotaru , utilizator 22:06, 27 Mai 2018
strict cheltuieli pe numar de persoane: lumina, gaze, salubritate, energie electrica utilizare lift.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin modificarea survenita urmare disp L nr 67/2017 legiuitorul a prevazut posibilitatea exonerarii de la plata intretinere parti comune minor pana in 3 ani
Pentru exonerare plata parti comune minor pana in 3 ani,este necesar acordul proprietarilor exprimat in cadrul adunarii generale
Legea spune "exceptarea de la cheltuielile pe consumuri individuale"...... Nedumerirea mea este cum sa scoti o persoana de la aceste cheltuieli. Nu cumva este o greseala la mijloc si exceptarea trebuia sa fie pt cheltuielile de la litera "a" ? Cele pe persoana?

ynocentta a scris:

Prin modificarea survenita urmare disp L nr 67/2017 legiuitorul a prevazut posibilitatea exonerarii de la plata intretinere parti comune minor pana in 3 ani
Pentru exonerare plata parti comune minor pana in 3 ani,este necesar acordul proprietarilor exprimat in cadrul adunarii generale

Legea face referire la alte cheltuieli.....nu la cele pe persoane. Aici apare nelamurirea mea.

Dr.Virgil Dan Amza a scris:

strict cheltuieli pe numar de persoane: lumina, gaze, salubritate, energie electrica utilizare lift.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as avea 2 intrebari. 1. de la ce varsta trebuie trecut ... Iuliannnn Iuliannnn buna ziua As avea 2 intrebari. 1. De la ce varsta trebuie trecut minorul la intretinerea blocului? Daca se poate si un link cu legea respectiva aprobata si ... (vezi toată discuția)
Nou-nascut la întreținere carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog sa.mi spuneti dacă e obligatoriu sa.mi treaca bebelusul la întreținere, daca asa scrie in lege sau ce pot face sa nu.l treaca timp de cei ... (vezi toată discuția)
Scutire de la plata intretinerii a copiilor cu varsta pana in 3 ani migaste migaste S-a publicat in Monitorul Oficial Legea 67/2017; prin aceasta se introduce un alineat la art. 47 din Legea 230/2077 a asociatiilor de proprietari, alineat prin ... (vezi toată discuția)