avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu sarcina al 2lea loc de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu sarcina al 2lea loc de munca

Am revenit din crestere copil in 10 mai 2018 la F1 cu 3 luni inainte. In 20 mai m.am mai luat un job la F2. In iulie sau august intru in concediu prenatal. Firma F2 imi va plati concediu. Se considera stagiu de cotizare CC si la F2???

Alte discuții în legătură

Concediu sarcina Laura634142 Laura634142 In data de 10.05.2018 m.am reintors la munca din crestere copil cu 3 luni inainte la F1. In 20.05.2018 m.am angajat si la F2 un al doilea loc de munca. In ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul somajului pysa pysa Buna ziua,in ultimii doi an am lucrat fara intrerupere insa din luna august am schimbat firma sunt angajata la o casa de pariuri am lucrat in cluj ,din august ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate MariaLL MariaLL Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Eu sunt in CIC pana la data de 18 iulie 2012 (din 2010 incepand), iar dupa 20 iulie 2012 urmeaza sa nasc al ... (vezi toată discuția)