avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu sarcina

In data de 10.05.2018 m.am reintors la munca din crestere copil cu 3 luni inainte la F1. In 20.05.2018 m.am angajat si la F2 un al doilea loc de munca. In data de 01.07.2018 voi intra in concediu de maternitate. F2 imi va plati concediu???
Cel mai recent răspuns: Laura634142 , utilizator 12:06, 29 Mai 2018
Daca sunteti salariata la mai multi angajatori , atunci concediul de maternitate va fi platit de toti angajatorii.

Stagiul de cotizare al ccc va fi luat in calcul si la functia secundara??? Atata timp cat acolo nu voi avea stagiu decat max 2 luni???
Cornel Vasile a scris:

Daca sunteti salariata la mai multi angajatori , atunci concediul de maternitate va fi platit de toti angajatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu sarcina al 2lea loc de munca Laura634142 Laura634142 Am revenit din crestere copil in 10 mai 2018 la F1 cu 3 luni inainte. In 20 mai m.am mai luat un job la F2. In iulie sau august intru in concediu prenatal. ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj in urmatoarea situatie?? loredanarusnac2 loredanarusnac2 Buna ziua. Ma aflu in situatia urmatoare: din iunie 2013 sunt angajata cu contract pe perioada nedeterminata la o firma,din decembrie 2013 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Prenatal...sau cobcediu medical Bitan georgia a Bitan georgia a Pot lua prenatal sau postnatal daca am ramas gravida in luna in care m.am angajat nefiind angajata pana atunci? Eu m.am angajat in septembrie si in iunie ar ... (vezi toată discuția)