avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie in Italia
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie in Italia

tLucrez in Italia si asi sa stiu cum pot sa trransfer ani lucrati din Romania in Italia si daca este posibil?Sau de unde pot sa scot un act valabil de a presenta la institutele din Italia vechimea mea ? Am cartea de munca ,nu a multi ani pe ea pentru ca nu se prea gasea servici pe vremea aceea. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:19, 26 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate va lamuriti. aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie în italia Aly1 Aly1 Lucrez in Italia si as dori sa stiu cum pot sa imi transfer ani lucrati din Romania in Italia dava este posibil?Sau de unde pot sa scot un act valabil de a ... (vezi toată discuția)
Pensie italia - conditii, vechime, varsta silviamarin silviamarin Am o vechime de 23 de ani de munca in Romania si de 7ani lucrati in ITALIA . Care este modalitatea de a incasa un cumul la anii de vechime pentru a intra in ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca balbaianualexandru balbaianualexandru fiica mea a lucrat din anul 1990 pana in anul 2003 ca asistenta medicala,apoi a plecat sa lucreze in itlia unde s-a si stabilit intre timp; carnetul de munca ... (vezi toată discuția)