avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata abonament orange
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata abonament orange

Buna ziua,din cauza neplatii facturilor orange,compania orange a vândut datoria la o companie de recuperări creditexpress,dupa 3 luni orange a închis abonamentul,ce s.ar putea intampla daca nu am nimic pe numele meu?am auzit ca datoria dupa 3 ani se anulează.

Alte discuții în legătură

Somație credit express Ionut_g Ionut_g Buna seara ! Am si eu o problema, daca ma puteți ajuta cu un raspuns. Acum doi ani tatăl meu a decedat si a trebuit sa închid abonamentul la Orange. Am fost ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de citatie. alexcasi alexcasi Buna ziua, Acum 3 ani (August 2015), am facut un abonament nou la Orange. Dupa cateva luni, m am trezit cu o factura umflata cu aproximativ 250 de euro. ... (vezi toată discuția)
Datorie vodafone ggagiuu ggagiuu in 2008 am facut un abonament la vodafone pe care lam utilizat citeva luni dupa care am plecat afara acum cind am revenit am primit o instiintare de la o firma ... (vezi toată discuția)