avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... perioada stagiului militar pentru stabilirea varstei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

perioada stagiului militar pentru stabilirea varstei de pensionare

Va rog sa imi spuneti daca inainte stagiului militar,un salariat era incadrat la grupa I iar dupa stagiu,salariatul s-a reintors la acelasi loc de munca tot la grupa I,perioada stagiului militar este considerat ca facand parte tot din grupa I?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:46, 26 Mai 2018
Nu.
Armata este stagiu asimilat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Armata ca vechime în munca Ignat Dan Ignat Dan Am făcut armata intre 1983 - 1985 .... un an jumătate. .. la mina ... Apoi am 16 ani de grupa I. Se trece armata ca vechime ? (vezi toată discuția)
PerioadĂ stabilitate recalculare pensie bună ziua. o întrebare...perioada ... Nicolae62 Nicolae62 PERIOADĂ STABILITATE RECALCULARE PENSIE Bună ziua. O întrebare...Perioada de muncă în condiții normale însumată cu perioada de muncă în condiții ... (vezi toată discuția)
Vechime in campul muncii ivanvintilica ivanvintilica Am terminat liceul in 1976. Nu am intrat la facultate si am fost luat in armata. Stagiul militar se considera vechime in munca? (vezi toată discuția)