Buna ziua. Am primit un proces verbal referitor la executarea silita a celor 2 autoturisme pe care le detinem. Creditul facut la BCR a fost achitat in 2007 insa ca prin minune nu figureaza ca ar fi achitat iar noi am pierdut chitantele cu mult timp in urma. Kruk este firma de recuperare care a initiat acest proces. Ce trebuie facut ? Noi am vandut una dintre masini inainte sa primim acest proces verbal,am scos fiscalul,nu avem alte datorii la stat. Exista posibilitatea ca noul propietar sa nu poata inmatricula masina ?
Va multumesc pentru orice raspuns !
Este dificil de raspuns atat timp cat nu ati precizat de cand dureaza procesul,cand a fost dispusa executarea silita
Aspectul ca s-a dispus de catre executor procedura executarii silite asupra celor 2 bunuri mobile demonstreaza ca la data cand executorul a solicitat relatii la autoritatea fiscala teritoriala dv figurati pe rol fiscal cu cele 2 vehicule
Exista posibilitatea sa va confruntati cu situatia in care creditorul sa aprecieze ca tranzactionarea dreptului de proprietate asupra vehiculului a avut drept motivare inocarea starii de insolvabilitate si creditorul cu scopul legitim recuperare debit in evidenta sa faca contestatie,in instanta sa se dispuna sechestru asupra vehiculului instrainat de dv
Chiar daca ati pierdut chitantele justificative ale platii creditului bancar puteti solicita oficial unitatii bancare sa va elibereze document justificativ
Succes !