avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Constructie imobil civil categoria D
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Constructie imobil civil categoria D

Buna seara. In momentul actual se poate incepe o constructie civila (casa de locuit) in regie proprie sau e necesara angajarea unei firme ?
Stiu ca din partea beneficiarului este necesar un diriginte de santier, iar din partea constructorului un expert tehnic.
Cel mai recent răspuns: marius740 , utilizator 10:18, 28 Mai 2018
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Nicio casa nu mai poate fi construita fara angajarea unui diriginte de santier .
www.avocatnet.ro/content/art...

Multumesc mult pentru raspuns. Va doresc toate cele bune !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie acoperis in regie propie MARIA MONSALVETE MARIA MONSALVETE Buna seara. Doresc sa construiesc acoperis la o casa in regie propie. Sunt propietarul casei , am toate documentele la zi ( plan, proiect, ... (vezi toată discuția)
Constructie casa in regie proprie cu cim norma partiala? Ciprian68 Ciprian68 Buna seara, Vreau sa ma apuc de constructia unei case (in regie proprie) in zona rurala.Din ce am citit pe forum, si nu numai, calea legala cea mai putin ... (vezi toată discuția)