avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scurgere separat bucatarie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scurgere separat bucatarie

Buna ziua! Din constructie, scurgerea de la bucatarie, trece prin perete si se uneste cu scurgerea vecinului, cand o ia pe ulei, imi infunda scurgerea, fiind la parter am vorbit cu presedintele asociatiei sa-mi fac scurgere separat, ok verbal, am chemat instalator, a gaurit placa, si la treaba, acum cand am avut niste discutii privind boxele ca vin mirosuri de diluant, motorina in casa, mi-a tranti-o ca nici eu nu-s corect, am facut scurgerea fara aprobari si e intepata la pluviala, nu stiu ce a facut instalatorul dar intr-adavar, nu este pe coloana de scurgere baie. Ce aprobari imi trebuie pt scurgere separat si daca e ok inteparea la pluviala? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: edyeduardo2004 , utilizator 15:41, 27 Mai 2018
Este problema complexa care implica acordul atat al asociatiei de proprietari pentru modificare instalatie parte comuna dar si a administartorului regiei de preluare apa reziduala unde ati inteles sa va bransati
Astfel de lucrari se fac in baza unui proiect intocmit de o firma autorizata. In niciun caz nu veti obtine aviz pentru ca scurgerea de la bucatarie sa fie bransata la canalizarea pluviala.
Proiectul are regim de avizare (de la regia de apa-canal a orasului) si autorizatie de ctii. emisa de primarie in conditiile in care se gaureste placa de beton a planseului.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare wc la coloana de apa pluviala mgherghel mgherghel Buna ziua, doresc sa intreb care ar fi legea care se incalca daca se racordeaza cineva pe o coloana de apa pluviala cu o toaleta (wc). Inteleg ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)
Modificare functionala a apartamentului adrianwiener adrianwiener Locuim intr-un apartament cu cinci camere, la etajul unu iar vecina de sub noi, de la parter vrea sa mute bucataria din spatiul destinat acesteia,situat chiar ... (vezi toată discuția)