Buna ziua! Din constructie, scurgerea de la bucatarie, trece prin perete si se uneste cu scurgerea vecinului, cand o ia pe ulei, imi infunda scurgerea, fiind la parter am vorbit cu presedintele asociatiei sa-mi fac scurgere separat, ok verbal, am chemat instalator, a gaurit placa, si la treaba, acum cand am avut niste discutii privind boxele ca vin mirosuri de diluant, motorina in casa, mi-a tranti-o ca nici eu nu-s corect, am facut scurgerea fara aprobari si e intepata la pluviala, nu stiu ce a facut instalatorul dar intr-adavar, nu este pe coloana de scurgere baie. Ce aprobari imi trebuie pt scurgere separat si daca e ok inteparea la pluviala? Multumesc!
Este problema complexa care implica acordul atat al asociatiei de proprietari pentru modificare instalatie parte comuna dar si a administartorului regiei de preluare apa reziduala unde ati inteles sa va bransati
Astfel de lucrari se fac in baza unui proiect intocmit de o firma autorizata. In niciun caz nu veti obtine aviz pentru ca scurgerea de la bucatarie sa fie bransata la canalizarea pluviala.
Proiectul are regim de avizare (de la regia de apa-canal a orasului) si autorizatie de ctii. emisa de primarie in conditiile in care se gaureste placa de beton a planseului.