avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație handicap grav cu asistent personal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație handicap grav cu asistent personal

Buna ziua, mama mea suferă de boală Parkinson grad 4 si demență mixtă cu episoade psihotice. La ultima evaluare a comisiei medicale a fost încadrată cu handicap grav cu asistent personal. Întrebarea mea este dacă cu timpul boala se va agrava si nu as mai putea să o îngrijesc la domiciliu si voi găsi vreun azil privat care să îi asigure îngrijirea, va mai putea dpdv legal să beneficieze de indemnizația de asistent personal? Adică acești bani sunt strict destinați îngrijirii la domiciliu sau ar putea fi folosiți si pentru plata azilului?

Alte discuții în legătură

Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Ionut.Barbu Ionut.Barbu Salutare tuturor! Ma aflu in urmatoarea situatie: tata decedat, mama bolnava de Parkinson, dementa parkinsoniana cu elemente psihotice. Am o sora vitrega din ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca de asistent personal pentru un bolnav de schizofrenie Euroinvest Euroinvest As dori sa stiu daca mai pot obtine contract de munca ca si insotitor pentru sora mea care este bolnava cronic de schizofrenie,in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)