avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Colet extern pierdut in Romania de Posta romana
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Colet extern pierdut in Romania de Posta romana

Dupa cum stiti traim intr=o tara de hoti..
Posta romana = Hoti

Am un colet venit din China Prin Belgia, numai taxele postale 80 de lei, am numar de tracking care arata ca pe 12 mai la 2:58 dimineata acest colet a intrat in Romania..insa de aici pauza..s-a pierdut prin buzunarele postei romane..
Am fost la posta de 2x, mimozele de la oficiu mi-au spus ca nu pot verifica cici e din china..
Am facut reclamatie la posta romana prin formular online mi-au spus ca imi da raspuns in 3-6 luni..

As vrea sa pot reclama posta romana undeva caci e de domeniul fantasticului furtul aberant de colete.
La protectia consumatorului ma pot adresa sau o sa-mi rada si astia in fata ca mimozele de la posta?
Cel mai recent răspuns: CristiA. , utilizator 22:43, 6 Septembrie 2018
Buna ziua, mare atentie la afirmatiile pe care le faceti intr un loc public. Dar sa revin la problema dumneavoastra. Ati urmarit pachetul pe un sit din China? Daca da va recomand sa renuntati si sa folositi situl oferit de Posta Romana pe site. Pare sa fie un site in Rusia (ro.trackitonline.ru) . Eu asa am facut si am descoperit ca pachetul nu era la Posta Romana ci la o alta companie de curierat si ca primise un alt nr de traking in Europa. Cred ca se face asta pentru a nu fi platite taxe, nu am idee. Plus ca cei din China pusesera gresit adresa (incomplet). Succes.
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2018
CristiA., utilizator
colet disparut de 27 zile

in data de 25.07.2018 mi s a trimis un pachet din italia cu posta italiana au trecut aproape 30 de zile si nu a mai ajuns fiind o recomandata la posta spun ca nu o pot urmari fara awb si ca nu se stie unde e sau daca mai ajunge sau s a pierdut pe drum sau in buzunarul lui postas :))) ce este de facut in aceste cazuri raman si cu banii platiti pe pachet si fara pachet sau cum????
Singurul lucru care il stiu este ca in Italia cine a trimis recomandata poate face plangere si este despagubit cu o suma de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pachet disparut Elaela25 Elaela25 colet disparut de 27 zile in data de 25.07.2018 mi s a trimis un pachet din italia cu posta italiana au trecut aproape 30 de zile si nu a mai ajuns fiind o ... (vezi toată discuția)
Poșta Bogdyy80 Bogdyy80 Bună ziua! Am o problema și aștept câteva sfaturi de la dumneavoastră. Am comandat câteva produse din China,și am urmărit coletul pe site-ul poștei ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un poștaș care își însușește coletele mele Bogdyy80 Bogdyy80 Bună ziua! Am o problema și aștept câteva sfaturi de la dumneavoastră. Am comandat câteva produse din China,și am urmărit coletul pe site-ul poștei ... (vezi toată discuția)