avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... pachet disparut
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

pachet disparut

colet disparut de 27 zile

in data de 25.07.2018 mi s a trimis un pachet din italia cu posta italiana au trecut aproape 30 de zile si nu a mai ajuns fiind o recomandata la posta spun ca nu o pot urmari fara awb si ca nu se stie unde e sau daca mai ajunge sau s a pierdut pe drum sau in buzunarul lui postas :))) ce este de facut in aceste cazuri raman si cu banii platiti pe pachet si fara pachet sau cum????
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:25, 21 August 2018
Comunicați expeditorului că trimiterea nu a ajuns. Cereți să vă facă dovada expedierii. Ați cumpărat ceva? Uneori dispar și trimiterile cu track&trace
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet extern pierdut in romania de posta romana Rei899 Rei899 Dupa cum stiti traim intr=o tara de hoti.. Posta romana = Hoti Am un colet venit din China Prin Belgia, numai taxele postale 80 de lei, am numar de ... (vezi toată discuția)
Cum pot verifica daca o cerere la cedo a fost inregistrata? Antoanela Geaman Antoanela Geaman Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in 22 decembrie 2011 am depus prin posta cu confirmare de primire o cerere la CEDO. Nici pana astazi, 17 ianuarie 2012 nu ... (vezi toată discuția)
Colet pierdut cu ems posta romana Motorola Motorola Care este valoarea despagubirii la un colet trimis cu Posta Romana (curier rapid EMS) in Franta, la care nu se poate pune valoare declarata pentru asigurare? A ... (vezi toată discuția)