avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort intre cetatean roman si cetatean australian
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort intre cetatean roman si cetatean australian

Buna ziua,dupa 1 an de la casatoria (doar facuta) la starea civila,m-am separat de fostul de 3 luni. Ma pot recasatori in Romania sau in alta tara cu altcineva,tinand cont ca :
1)certificatul de casatorie nu a fost legalizat de Ministerul Afacerilor Externe ale Australiei
2) certificatul nu a fost inregistrat pe computer,ci doar in dosar
3) nu am avut martori decat pe parintii lui
4) nu mi-am schimbat numele si statusul pe niciun act de identitate si nu am declarat nimic in tara,cum ca m-am casatorit in Australia
5) certificatul contine doar numele meu,al tatalui si adresa mea din Romania,nimic mai mult (plus detaliile sotului,desigur)
6) nu am semnat niciun divort

Ce credeti despre acest lucru ?
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2018
georgiana34, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgiana34 , utilizator 18:06, 27 Mai 2018
Unde v-ati căsătorit?

În mod normal trebuie să divortati.
In Australia

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Unde v-ati căsătorit?

În mod normal trebuie să divortati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fetita cu numele tatalui, pe certificatul de nastere sunt trecuta cu numele sotului dar pasaportul il am pe numele vechi - pot intra in romania cu ea fara probleme? roxita roxita sunt cetatean roman, rezident in australia.cand m-am casatorit mi-am schimbat numele in australia dar pasaportul e pe numele vechi X, iar pe certificatul de ... (vezi toată discuția)
Casatorita cu cetatean strain in strainatate apoi divortata ContSters256287 ContSters256287 Buna ziua. Situatia este in felul urmator. In 2004 m-am casatorit cu un cetatean britanic. Nu am stiu ca trebuie sa inregistrez certificatul de casatorie in ... (vezi toată discuția)
Acte căsătorie Claus1988 Claus1988 Buna ziua , locuiesc in Danemarca cu domiciliu rămas pe buletin in România , in Danemarca m-am căsătorit cu o cetățeana de origine ucraineana care in ... (vezi toată discuția)