avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea veniturilor din Youtube
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea veniturilor din Youtube

Buna ziua!
Bani pe care ii primesti din Youtube cum se impoziteaza?
Puteti sa imi explicati pe larg cum sta treaba cu Youtube-ul ,AdSense ,impozitarea veniturilor din YT si toate chestiile astea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rune , utilizator 21:04, 19 Septembrie 2023
Salut! Ai rezolvat cumva? Vreau si eu sa stiu cam ce ar trebui sa platesc, eu lucrez la Roblox, dar e cam aceeasi chestie din ce am vazut. A trebuit sa completezi un W-8BEN, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu ca sua sa-mi impoziteze venitul din proprietate intelectuala? andreea.vs andreea.vs Daca lucrez din Romania si obtin venituri din proprietate intelectuala (redevente culturale - opere artistice), din strainatate (SUA), pe un site (este vorba ... (vezi toată discuția)
Ce impozit trebuie sa platesc pentru banii obtinuti? Blueeyy Blueeyy Buna ziua. am 20 de ani si in acest moment lucrez ca si developer/programmer pentru un studio pe platforma Roblox. As dorii sa stiu ce impozit trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Legat de w-8ben AndreiPopescu911 AndreiPopescu911 Buna ziua, lucrez ca liber profesionist (freelancer) si obtin venituri de pe un site din America. Site-ul se numeste Upwork, este o platforma online unde ... (vezi toată discuția)