avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANGAJARE CADRU DIDACTIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANGAJARE CADRU DIDACTIC

Un cadru didactic poate fi angajat cu 8 ore in perioada vacantei? sau ture 12/24;12/48?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: claraalex , utilizator 19:03, 28 Mai 2018
Orice salariat are dreptul de a muncii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Codul muncii nu face distinctia intre diferitele tipuri de contracte de munca care pot fi incheiate de o singura persoana si nici nu limiteaza numarul contractelor de munca incheiate de o singura persoana, astfel incat acestea pot fi, dupa caz, cu norma intreaga sau cu timp partial, pe perioada nedeterminata sau pe perioada determina, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator.

In speta, persoana respectiva poate incheia un nou c.i.m. cu un alt angajator chiar daca mai are un c.i.m. cu norma intreaga
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea unui cadru didactic in invatamantul privat zoie zoie Cum poate fi angajat (cu cate ore) in invatamantul privat (gradinita, after school) un cadru didactic care lucreaza in invatamantul de stat cu norma intreaga? (vezi toată discuția)
Dacă as fi în concediu de nevoi personale pot fi asistent maternal? andamanea andamanea Bună ziua! Sunt cadru didactic titular. Am dreptul la un concediu de nevoi personale pt un an de zile. Pot deveni și profesa ca asistent maternal în ac an? ... (vezi toată discuția)
Part-time job augustinsavescu augustinsavescu Buna ziua !Sunt soldat gradat profesionist ,lucrez in ture de 12-24;12-48 si doresc sa i-mi mai iau un servici part-time,sau cu alt fel de c.i.m. Intrebarea ... (vezi toată discuția)