avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actionare in judecata C.N.C.I. (Legea 10)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actionare in judecata C.N.C.I. (Legea 10)

Am citit ca pe 20 mai 2018 a fost termenul limita de rezolvare a dosarelor la ANRP si ca pentru a nu pierde dreptul la restituire proprietarii trebuie sa actioneze in instanta C.N.C.I. pana in octombrie 2018.
Va rog sa imi precizati daca acest lucru este valabil numai pentru dosarele ce au depasit termenul legal de rezolvare de 60 de luni sau pentru toate dosarele inregistrate la ANRP indiferent de data.
Dosarul meu a fost inregistrat la ei de circa un an. Am sentinta civila definitiva si irevocabila in urma procesului cu Primaria din 2016, dosarul a trecut de Primarie si de Prefectura iar de un an se afla la ANRP. Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Dosar anrp legea 10 - cale de rezolvare administrativa sau judiciara? ktistai ktistai Buna ziua, Am un dosar depus la A.N.R.P., despre care mi s-a confirmat de catre institutia amintita, ca este complet si ca, prin urmare, nu mai este necesar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt titulara unui dosar de despagubiri (acordare ... rodicaciubotaru rodicaciubotaru Buna ziua. Sunt titulara unui dosar de despagubiri (acordare de masuri compensatorii) conform Legii 18/2013, aflat la ANRP din luna noiembrie 2021. Dosarul se ... (vezi toată discuția)
Cine stabileste valoarea masurilor reparatorii legea 10 cristiionescu111 cristiionescu111 buna ziua. am un dosar de retrocedare pt. un teren care nu se poate retroceda .......... l-am depus la PMB , am castigat acest proces cu sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)