Buna ziua,
Am un dosar depus la A.N.R.P., despre care mi s-a confirmat de catre institutia amintita, ca este complet si ca, prin urmare, nu mai este necesar sa aduc nici un alt act.
Anul trecut insa, cei de la A.N.R.P. au descoperit ca Dispozitia primarului este emisa gresit si prin urmare au trimis dispozitia inapoi la primaria municipiului Bucuresti pentru rectificare. Primaria Bucuresti a emis o noua dispozitie corecta si a trimis-o catre Prefectura Bucuresti pentru emiterea Avizului de Legalitate. Mentionez ca in acest dosar am o hotarare definitiva si irevocabila ce dateaza din 2008 si prin care primaria este obligata la acordarea de masuri reparatorii prin echivalent.
Inteleg ca mai am timp pana pe 20.noiembrie.2018 pentru a ii actiona in instanta. Ulterior implinirii acestui termen, singura posibilitate de rezolvare a dosarului meu, ramane calea administrativa.
Cateva intrebari:
=> tinand cont de stadiul dosarului meu, complet la ANRP, ar trebui totusi/ar fi preferabil sa ii actionez in instanta?
=> pot cere in instanta o actualizare a sumei, tinand cont ca mie imi este evaluat terenul conform catalogului notarial din 2013?
=> se poate aproxima macar un termen pentru rezolvarea acestui dosar in justitie?
Puteti astepta pana aproape de finalizarea termenului si in cazul in care nu se misca pe cale adm introduceti actiunea in instanta.Despagubirile se calculeaza conform grilei notariale din 2013,silutionare 1,6 2 ani cu tot cu apel pare un teen rezonabil,posibil si mai mult .
Puteti astepta pana aproape de finalizarea termenului si in cazul in care nu se misca pe cale adm introduceti actiunea in instanta.Despagubirile se calculeaza conform grilei notariale din 2013,silutionare 1,6 2 ani cu tot cu apel pare un teen rezonabil,posibil si mai mult .