avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescrierea dreptului la actiune in cazul unei creante.
Discuție deschisă în Executare silită

Prescrierea dreptului la actiune in cazul unei creante.

Buna ziua am si eu o intrebare am o creanta de 16 ani mai exact din 19 iunie 2002 la banca, creanta ce nu am platit-o iar ea a fost cesionata de 2 ori odata la 7 septembrie 2011 si odata la 19 aprilie 2017, notificari de plata am primit pana acum 3-4 ani de la cea de-a doua firma care a fost cesionata creanta iar dupa aceea nu am mai primit iar in 18 mai 2018 am primit o cerere respinsa ca neintemeiata a executarii silite asupra acestei creante. Nu pot sa fac o cerere de constatare a indepliniri termenului de prescriptie la actiune, deoarece o alta cerere de executare silita nu am mai avut si inafara de notifcari nu am primit nimic. Tin sa mentione ca nu am facut nici un fel de executare benevola de cel putin 9 ani. Va multumesc aniticipat.
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
Claudiu Ghinea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Claudiu Ghinea , utilizator 23:59, 9 Iunie 2018
Nu faceti nimic. Nu este nevoie de nici un demers juridic cel putin pana nu intenționează sa va urmărească silit din nou.
Va multumesc mult pentru raspuns, o sa urmez sfatul dumneavoastra dar in cazul in care se va face un alt demers pentru executare silit ar trebui facut-o o cerere de constatare a prescriptiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare sau nu - cerere ifn respinsa de instanta, posibilitate reluare proces gabbii gabbii Buna ziua. Va rog un răspuns. S-a încheiat un contract online de împrumut la un IFN. Nu s-a plătit la timp si intr-o luna suma s-a triplat. După ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit astazi o instiintare cu titlul” demers ... Ionut966 Ionut966 Buna ziua, am primit astazi o instiintare cu titlul” Demers anterior executarii silite”din partea firmei K2Kapital Portfolio Management SRL, cu o suma ... (vezi toată discuția)
Contestaţie la executare jidanu77 jidanu77 Am depus o contestaţie le executare împotriva Serviciului taxe şi impozite a Primăriei unde locuiesc întrucât 80 % din amenzi, termenul de solicitare a ... (vezi toată discuția)