avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se încadrează?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se încadrează?

Acum câteva seri, eram la poarta vecinului meu si stăteam liniștiți de vorba. In acest timp un alt vecin ,care consumase băuturi alcoolice, iese din curtea lui cu nevasta dupa el si începe sa ne adreseze injurii si amenințări indreptanduse spre noi. Noi in acest timp am stat liniștiți si nu am zis nimic. In momentul in care a ajuns lângă noi (nu era nici un metru distanță) a continuat sa ne adreseze injurii si amenintari si chiar sa ma lovească cu câteva palme peste ceafa. Specific ca amenințările erau: "îți fac buzunar" , "te omor" si chestii de genu.
Cu toate astea am încercat sa aplanez conflictul atat eu cat si prietenul meu deoarece îmi era frica. In acest timp am observat-o pe sotia acestuia cum se uita destul de atent la mine.
Când vecinul a ajuns la concluzia ca vrea sa ne batem parte in parte cu toate ca eu ii spuneam sa stea linistit si sa ne lase împace ca nu vrem probleme , a început sa își dea tricoul jos , in acel moment am făcut un pas in spate pregatindu.ma sa fug , dar concomitent cu pasul meu in spate si soția agresorului (care nu era prea firava ) mi-a băgat mana in gat, trăgând de lănțișorul meu de aur si de tricou. Reușind sa imi smulga lantul si sa rămână si cu o bucata din tricou in mana. In acel timp eu am început sa fug fiind speriat de ce as fi putut pății. In timp ce alergam am constata ca agresorul era in urma mea si chiar destul de aproape , norocul meu a fost ca el s.a împiedicat si a căzut, astfel am avut un moment in care am putu sa măresc distanta dintre noi. Ajuns in curte m.am întâlnit cu fratele meu care era acolo cu un prieten comun , am început sa le explic ce s.a întâmplat dar nu am avut timp deoarece am fost intrerupt de zgomotul porților care se deschideau violent. In acel moment fratele si prietenul care erau in curte s.au îndreptat către poarta. Agresorul împreună cu sotia si alti cunoscuți de ai lor au pătruns in curte fara nici un fel de consimțământ. Cu greu fratele meu i.a convins sa părăsească curtea in timp ce ei continuau sa ma amenințe ca ma omoară si ca ma taie. După a venit poliția si am stat câteva ore la declaratii...
Țin sa precizez ca lănțișorul de aur care avea aproximativ 10 grame nu a fost recuperat. Si ca eu cred ca inca de la început intenția femeii a fost sa mi-l smulgă.
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2018
ContSters475256, utilizator

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor cu securea Tibi1991 Tibi1991 Bună ziua. Ieri un individ a fost la mine la poarta cu mașina proprie și a început sa clansoneze și sa dea cu un obiect de fier în porti și adresând ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez pentru a i se retrage autorizatia de functionare aunei firme ce colecteaza fier vechi la o distanta de casa mea de doar 30 centimetri stroeadrian stroeadrian Am un vecin care de 2 ani ne terorizeaza pur si simplu cu galagia ,zgumotele ,bubuiturile si mirosurile de toate felurile incusiv fumul degajat prin arderea ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor catalinvasile catalinvasile va rog sa ma lamuriti intr-o problema in luna ianuarie tatal meu in varsta de 60 de ani a fost lovit cu un box de un vecin in curtea mea ,eu am intervenit si ... (vezi toată discuția)