avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de omor cu securea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de omor cu securea

Bună ziua.
Ieri un individ a fost la mine la poarta cu mașina proprie și a început sa clansoneze și sa dea cu un obiect de fier în porti și adresând un număr mare de amenințări și injuri.
Ieșind la poarta individul sa năpustit cu o sacure către mine sa mă lovească în cap. Eu am dat sa fug către curte unde am apucat sa fac 2 pași în curte după care am primit o lovitura,o piedica la picioare și am căzut jos. Individul fiind cu sacurea ridicata către mine cu intenția de a mă decapitat. Norocul meu a fost ca a apărut soția și fratele meu îndreptânduse către mine și individ. Acesta intorcanduse către mașină. Și am scăpat cu viață.
Datorita căzături jos am spart ecranul telefortului personal. Ridicând-uma de jos am apăsat pe camera de filmat și am început sa filmez pe individ când arunca cu o ştanga de fier către fratele meu și adresand amenințări de moarte către întreaga familie a mea,Aflânduse cu sacurea ridicata în mână.
În cas aflânduse și 3 minore cu varsta intre 2-7 ani...
În timpul atacului mama mea a sunat la 112 și individul a fugit...?
La ce fapta se încadrează acesta..
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:11, 23 Octombrie 2024
O sa faca politia incadrarea in urma cercetarilor.
Probabil tentativa de omor dar acest raspuns se poate oferi doar de procuror,sper ca ai facut plangere si ai mers la medico legal in caz ca ai avut rani.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
Stefan Lupu, utilizator
Nu e clar ce l-a oprit.
Daca vroia putea sa va decapiteze dacă nu a fost lovit de altcineva care sa ii suprime acțiunea de lovire cu securea.

E mult de discutat.
Este ca la fotbal...cu posibile comentarii multiple...

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se încadrează? ContSters475256 ContSters475256 Acum câteva seri, eram la poarta vecinului meu si stăteam liniștiți de vorba. In acest timp un alt vecin ,care consumase băuturi alcoolice, iese din ... (vezi toată discuția)
Lovirea...????? arwen arwen Buna ziua! Am si eu o problema: anul trecut, in timp ce eu si sotul meu ne pregateam sa plecam cu masina care se afla in curtea personala (fiind foarte ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala sau tentativa de omor? cataxxl cataxxl Buna ziua. As avea o speta la care am nevoie de ceva lamuriri pe care voi incerca sa v-o prezint. Cu patru zile in urma, in timp ce ma aflam cu fratele meu ... (vezi toată discuția)