avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incheiere judecator camera preliminara definitiva are ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Incheiere judecator camera preliminara definitiva are autoritate de lucru judecat

In cazul respingerii plangerii impotriva solutiei de clasare data de procuror, judecatorul de camera preliminara a dat o incheiere definitiva ce nu poate fi atacata. In cazul unui alt dosar ce include printre altele si aceleasi persoane, aceleasi fapte , dar se efectueaza cercetarii sub un un alt aspect se considera ca fiind autoritate de lucru judecat ?

Alte discuții în legătură

Contestatie de clasare in fata judec de camera preliminara-se poate ataca cu exceptie de neconstitutionalitate catser catser Am un caz, consider eu evident penal. Procurorul de caz ne da clasare, apoi prim-procurorul apoi judecat de camera preliminara. Se poate contesta -si cum ... (vezi toată discuția)
Cale extraordinara de atac penal leghy leghy Avand calitate de parte vatamata intr-un dosar penal, va rog sa imi spuneti daca exista(care ar fi) cale extraordinara de atac in cazul respingerii ca ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva in penal cristinabirche cristinabirche Buna ziua Este vorba de plangerea impotriva solutiei de neurmarire la instanta respinsa ca nefondata,desi dosarul nu este completat! Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)