Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati daca se poate .... am condus in uk in perioada care eram suspendat 6 luni si m-au oprit , precizez ca permisul era de incepatori . As dori sa stiu daca sunt sanse sa ma aresteze sau doar amenda si ban la condus. Multumesc
ContSters82289
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Potrivit art.335 alin (2) Cod penal roman Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere a fost suspendat constituie infractiune.
Incidentul fiind raportat pe teritoriul UK este posibil sa fie comunicat omologilor din Romania cu ocazia verificarii dreptului de a conduce in sensul daca permisul a fost anulat/suspendat.
Exista un procent destul de mare ca in urma incidentului rutier sa fie intocmit dosar penal.
Am inteles . Dureaza destul de mult ca am fost prins in februarie si nici acum nu mi a venit un raspuns cu ce se va intampla .Probabil ca si au dar seama ca am mers in perioada in care eu il aveam suspendat ...M am gandit ca daca este caz de puscarie i au masuri mult mai repede ...