avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Protectia datelor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Protectia datelor

Detin o S.C. cu doi angajati, domeniul de activitate , comert as dori sa-mi spuneti ce documente sunt necesare de intocmit in privinta protectiei datelor. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: erymolnar , utilizator 10:18, 31 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Datele cu caracter personal colectate de noi sunt datele necesare pentru intocmirea unei facturi, in cazul acesta va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintarea unei firme de recrutare si plasarea fortei de munca in strainatate andrei80222 andrei80222 as vrea sa infiintez o firma de recrutare si sa plasez forta de munca in strainatate.mai precis in domeniul constructiilor in belgia,ce pasi sunt de parcurs ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru o societate care acum s-a infiintat si vrea ... rodica05 rodica05 Buna ziua, pentru o societate care acum s-a infiintat si vrea sa angajeze personal care ar fi urmatorii pasi de urmat? Multumesc (vezi toată discuția)
Comercializarea unui produs cosmetic din ingrediente naturale Specialnov Specialnov Bună ziua! Doresc să comercializez un produs cosmetic realizat din ingrediente naturale 100%. Dețin codurile CAEN necesare, însă nu știu ce pași ... (vezi toată discuția)