avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, pentru o societate care acum s-a infiintat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, pentru o societate care acum s-a infiintat si vrea ...

Buna ziua,
pentru o societate care acum s-a infiintat si vrea sa angajeze personal care ar fi urmatorii pasi de urmat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: rodica05 , utilizator 09:36, 26 August 2022
Bănuiesc că vreți mai mult decât o redirecționare pe site-uri de angajare.
Vă trebuie un anunț de recrutare în care veți specifica pentru ce post se face recrutare, locul de muncă etc., dar să nu uitați să includeți și o notă de informare privind faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se va realiza în scopul recrutării/angajării.
Putem discuta mai multe despre procesul de recrutare, despre CIM, obligațiile angajatorului ș.a.m.d., dar vă rog să spuneți exact care vă sunt neclaritățile pentru că este destul de vagă întrebarea. Eu v-am răspuns pe ce am considerat a fi relevant până în faza de încheiere CIM.
Vă pot asista cu redactarea notei de informare, CIM, ROI, ROF și alte asemnea documente specifice domeniului muncii.
Buna ziua,
m-ar interesa partea de prime documente necesare
eu stiu ca va trebui un registru unic de control, o parola de revisal obtinuta de la itm la transmiterea primului angajat
m-ar interesa daca pentru maxim 5 angajati este nevoie de regulament de ordine interioara si de contract colectiv de munca,
O alta problema ar fi ca se intentioneaza prestarea de servicii pentru o institutie publica si va fi necesara transmiterea facturilor prin sistemul e-fectura ( daca puteti sa imi confirmati acest lucru)
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament de organizare si functionare Mariechen Mariechen Cine imi poate ajuta cu un regulament de organizare si functionare pt o SRL cu activitatea principala: activitati de realizare a softului la comanda (6201) (vezi toată discuția)
Cine reglemementeaza obligativitatea intocmirii organigramei unei societati? ionmonica ionmonica In obiectiunile pe care le-am primit la expertiza se invoca rea-credinta pentru neatasarea la documentatie a organigramei desfasurate pe persoane.Parata nu ... (vezi toată discuția)
Keylogger program spy FlorinDeac FlorinDeac Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la folosirea unui program de tip keylogger\\spy pentru interceptarea (poze, text) activitatii pe skyp ... (vezi toată discuția)