avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire dupa bunica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire dupa bunica

Buna ziua! As dori sa ma lamuriti cu cateva lucruri daca e posibil. In urma cu 22 de ani a murit tatal meu, dupa care la 8 ani a murit si bunicul meu, iar acum 2 ani a murit si unchiul meu, fiin acesta si tatal meu singurii copii ai bunicilor. In momentul de fata traieste doar bunica si suntem 3 verisori, 2 copii ai unchiului meu si eu al tatalui meu. Bunica mea a facut un act de vanzare cumparare al casei sale cu unchiul meu acum 10 ani, fara ca nici eu si nici mama mea sa fim consultati de acest lucru. Este legal acest act? Mie mi-ar apartine ceva la mostenire dupa decedarea bunicii?Multumesc frumos pentru atentia dumneavoastra si astept lamurire va rog frumos!
Cel mai recent răspuns: YoBo , utilizator 18:02, 29 Mai 2018
Actul de vanzare-cumparare este facut in timpul vietii de bunica dvs., probabil unic mostenitor (succesiune dupa bunic).
Da da, este facut in timpul vietii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am?-mostenire ella_camy ella_camy Ma izbesc de o problema si nu stiu ce drepturi am.Este vorba despre o mostenire. Bunica a decedat (de vreo 22 de ani). In urma ei au ramas in viata sotul si 2 ... (vezi toată discuția)
Mostenire Marian_Marian10 Marian_Marian10 Buna ziua. As avea si eu o nelamurire si sper sa ma ajutati. Bunica mea ( in viata ) a fost casatorita cu bunicul meu ( decedat fiind). Acestia au 2 copii: ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa de la bunicul Meuta Georgeta Meuta Georgeta Raspuns pt.d-nul Avocat Gabriel Trifu Bunicul a murit in 1957 . Avem certificat de mostenitor in care sunt trecuti 2 copii. -[u]tatal meu [/u][b][b]care a ... (vezi toată discuția)