avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuz autorizatie constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuz autorizatie constructie

Buna ziua, as dori sa ma ajutati in urmatoare problema.
Mi se refuza de catre primarie dreptul de a construi un garaj pe o parcare proprietate privata. Parcarea se afla intr-o zona special amenajata pentru parcari in apropierea blocului in care locuiesc. Parcarea este intabulata separat pe numele meu si are o suprafata de 16 mp. As dori sa aflu ce posibilitati am pentru a rezolva aceasta situatie si ce legi reglementeaza aceasta problema pentru a ma putea documenta.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Parcare ilegalã pe proprietate privatã Relu2011 Relu2011 Bună seara. Locuiesc în municipiul Iaşi şi am următoarea problemă: deţin un loc de parcare (aflat în curtea blocului unde locuiesc) şi un garaj ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare imobil cartie rezidential carmad carmad Buna ziua, Am cumparat un imobil anul trecut. In contract se stipuleaza, printre altele: \" cota parte aferenta de 1089/100 respectiv 10.89mp din terenul pe ... (vezi toată discuția)
Parcari pe spatiul verde al blocului? mihasi mihasi Locuiesc in Bucuresti si la mine la bloc s-a hotarat sa se ia din spatiul verde , acolo unde se poate, pentru amenajarea unor parcari. Amenajarea o face ... (vezi toată discuția)